Linas Matkasse levererar !

Linas Matkasse drivs av Niklas Aronsson och hans syster Lina Gebäck som är dietist. Och deras målgrupp är stressade småbarnsföräldrar som värdesätter att få mat levererad hem. Linas Matkasse levererar varannan vecka undersökningar dema har gjort. Att få mat hem varje vecka skulle för många kännas stressande. Linas Matkasse levererar både mat och färdiga recept direkt hem till dig, och består ordenligt av både grönsaker och rotfrukter. Linas kasse består av fem olika rätter. En för varje veckokväll. Ofta räcker maten även till någon lunchlåda. Alla recept är lätta att laga och ska inte kräva en hel armada med kastruller och byttor som sedan måste diskas.
Så här skriver dem på sin hemsida:
"Att få middagen planerad och placerad utanför dörren är lyx, vardagslyx. Ändå betalar du inte speciellt mycket mer för Linas Matkasse än vad du skulle gjort för en kasse som du jagat ihop själv i affären. Det rör sig om ca 100 kr. Det tror vi att du är beredd at betala. Att få hjälp med planeringen och slippa de energikrävande matinköpen är värt mycket"

Maten i matkassen kommer från ICA med flera, tilllagningstid är 30min/måltid och leverans från Stockholmsområdet och Mälardalen söderut . Är du osäker på om dem levererar hem till dig? Gå in på deras sida under "Här levererar vi". Leveransdagar är Söndagar 18-22 och Måndagar 17-22.
Pris Linas Matkasse för fyra personer ca 749 kr (fem middagar)